Top
Maatwerk terrarium

Terrarium op maat laten maken?

Terrarium op maat laten maken door professionele terrariumbouwer. Niets is te gek voor Terrariumbouwer.nl. Geef duidelijk uw wensen door en wij zorgen voor een prachtig terrarium op maat waar u jarenlang plezier van heeft. 

Design terrarium op maat

Maatwerk terrarium

groot terrarium op maatMaatwerk terrarium met thermosyphon ventilatie systeem

Een maatwerk terrarium wordt altijd opgeleverd met het unieke thermosyphon ventilatie systeem. Onze Amrep experts berekenen exact wat de afmetingen van de kap moeten zijn en wat de positie moet zijn van de warmte lampen. Ook wordt exact berekend waar de koudebrug komt te liggen. Een maatwerk terrarium zorgt voor een perfecte doorstroming van de zuurstof, goede temperatuurverdeling en een perfect klimaat voor de dieren.

Groot terrarium onder de trap


Groot terrarium aangepast aan de ruimte

Terrarium op maat laten maken

Groot terrarium laten maken? Laat ons een scherpe offerte maken voor een maatwerk terrarium. Welke afmeting u ook wenst alles is mogelijk. Wanneer u de gewenste afmeting van het groot terrarium aangeeft dan zorgen wij voor een uitgewerkte schets en een goede prijs. Een is uiteraard altijd best prijzig, maar dan heeft u wel een uniek levend schilderij in huis! 

Vraag direct een maatwerk terrarium offerte aan!
Maatwerk Wien
Maatwerk Wien
€ 489,00