Top
Schildpaddenbak Amrep
Nieuw 6% Korting
  • Schildpaddenbak Amrep
  • Schildpaddenbak Amrep
  • Schildpaddenbak Amrep
  • Schildpaddenbak Amrep
  • Schildpaddenbak Amrep
  • Schildpaddenbak Amrep
  • Schildpaddenbak Amrep
  • Schildpaddenbak Amrep
€ 450,00
424,95
Product is niet meer leverbaar
Voorraad: 0

Schildpaddenbak met unieke vuil verzamelgoot

Een door Amrep uniek ontwerp schildpaddenbak, al jaren beproefd. Voor het zo praktisch mogelijk houden van waterschildpadden. Het gebruik van zand of grind is uit hygiënisch oogpunt beslist af te raden. De bacteriële ontwikkeling van voedselresten/ontlasting etc. in deze bodembedekkers is gigantisch,waar dan ook geen enkel filter tegen opgewassen is. Deze schildpaddenbak heeft een naar achter aflopende bodem met een vuil verzamelgoot. In de verzamelgoot zitten twee aan/afvoerkranen voor uw filter om het vuil makkelijk af te voeren. 

Deze goot is zo geconstrueerd dat door de zwem beweging van waterschildpadden het vuil in de goot zakt en de schildpadden niet meer bij het vuil kunnen komen. In deze goot zit gok een aanvoer en afvoer van het filter. Ook bij het verversen van het zwemwater ( 1x per 6 tot 8 weken / afhankelijk van uw voeder en voederschema ) is deze aflopende bodem de oplossing om het terrarium voor 99% snel leeg te krijgen. Unieke schildpaddenbak voor uw waterschildpadden.
 

Waterschildpadden terrarium

Door de zwembeweging van de schildpadden, het afschot van de bodem en aanzuiging van de filterpomp blijft uw waterschildpadden terrarium schoon en helder. Het zonterras is vervaardigd van glas en leisteen. Boven dit terras bevindt zich een van de spots. Het aantal spots afhankelijk van de lengte van het terrarium.

Dit waterschildpadden terrarium heeft een halfopen constructie, i.v.m. de luchttemperatuur en anti condensvorming. Door het thermo sifon ventilatiesysteem ontstaat er geen tochtvorming. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een reflector/koudebrug in het boven ventilatierooster. De temperatuur zal door dit systeem boven water zo'n 24 tot 30 graden zijn. De watertemperatuur zou niet boven de 23 graden uit moeten komen. Een lagere temperatuur voorkomt longontsteking en een te snelle groei van de waterschildpadden. 
 
Het Amrep systeem zorgt ervoor dat er geen stank overlast zal plaatsvinden door uw waterschildpadden terrarium

Voeder schema voor waterschildpadden: 1 per week zwaar voeren / zoetwatervis/ dode muis of rat./ rauw vlees ( de meeste liefhebbers voeren hun dieren buiten het terrarium 1 maal per week in een transport bak/kuip en laten daar hun dieren 3 uur in rond zwemmen / eten en hun ontlasting doen) 2 maal per week wat waterschildpad pellets in het terrarium ( vitamine etc.).

Standaard formaat waterschildpadden terrarium 150 cm x 60 cm x 60 cm (lxbxh).
Groter formaat is uiteraard mogelijk op aanvraag.
 


Vertel een vriend over dit product
@
@
Generating captcha code